Jobba hos oss!

Bli en i vårt team!

Brinner du liksom oss för att överraska kunder med kvalitet och service i världsklass?
Då kanske du skulle passa in i vårt gäng. Oavsett om du är grym på projektledning, försäljning, 3D eller inredning så kan du vara den personen vi behöver och som kompletterar oss.

Så tveka inte att skicka in er spontanansökan 🙂

 


Skicka er ansökan till par@studio3d.se


Just nu söker vi en Fullstack utvecklare


För er som jobbar som designer eller är ett mindre företag.
Vi söker en social och utåtriktad Fullstack utvecklare som skulle må bra av att få ta ett stort ansvar och gillar varierade arbetsuppgifter där man tvingas lära sig nya saker och utvecklas. Många delar av jobbet kommer att innebära tight samarbete med oss andra på kontoret, och det kommer finnas en hel del direktkontakt till slutkunder både under projekt men även i supportärenden, så viktigt att man är bekväm i detta och är en riktig lagspelare, även om mycket av arbetet kommer att ske individuellt med fokus på eget ansvar.

I dagsläget sitter vi 6 personer på kontoret med vilt skilda kompetenser som vi kombinerar för att skapa nya och fantastiska produkter, här ser vi att du kliver in och tar ett helhetsgrepp om vår växande webbutveckling och allt vad det innebär. Arbetet kommer att bestå av enklare uppgifter som att streamlina uppsättning av nya projekthemsidor, lägga till funktionalitet och optimera befintlig kod i våra konfigurationsverktyg, med mera. Men även större projekt som integration av vår renderingsmotor till E-Commerce system, vidareutveckling av vår WebGL viewer, samt utveckling av nya tjänster vi har på vår roadmap. Vi ser otroligt positivt på en individ som tänker i nya banor, och på så sätt kan komma med nya kreativa lösningar, idéer och produktförslag, samt driva dessa framåt.

Den vi söker måste
– Besitta starka kunskaper inom JavaScript, HTML, CSS
– Besitta starka programmeringskunskaper i PHP
– Ha erfarenhet av WordPress
– Prata svenska flytande

Extra bonus om du
– Är duktig på visuell och interaktiv design
– Har erfarenhet MySQL
– Har erfarenhet av WebGL
– Erfarenhet av kopplingar till andra system via Api:er.
– Har ett intresse av 3D och bildproduktion.


Skicka er ansökan till här >>