By Crea - Studio3D

By Crea

Kund:
By Crea

By Crea märkte snabbt av ett behov från deras besökare att kunna få se och välja mellan alla 6000 kombinationer som de säljer. Utifrån CAD-ritningar tog vi fram totalt 9st renderingar av deras produkter och anpassade till Designkonfiguratorn, dessa 9st bilder kunde sedan med hjälp av ett XPO API konto integreras till en webbshop samt omvandlas till 6000 bilder med möjlighet att utöka antalet kombinationer kostnadsfritt.

Typ av konto: XPO API


Kommentarer från kund
”Vi anlitade Studio3D först efter en rekommendation från en webbyrå som jobbat mycket med dem. Vi trodde inte att vi var i behov av detta programmet förrän vi bestämde oss för att köra. Vi tänkte istället fota alla våra 6000 kombinationer för att vi tyckte att det lät lite dyrt och inser nu hur bisarrt det är i efterhand! Studio3D har seriöst sparat en förmögenhet av både pengar men framför allt tid till oss. Jag kan seriöst säga att det är det bästa bolaget vi någonsin anlitat och värt VARENDA krona. Det slutar inte där, en sak som är oerhört viktigt för mig är kundservice och jag var främst i kontakt med Vincent under processen och jag är minst sagt imponerad. Vincent svarar 24/7 och ställer upp på jobb som var helt utanför kontraktet och bestämmelserna. Servicen är bland den bästa vi upplevt!
För er som tvekar och undrar om ni behöver detta, ni måste testa för vet ni vad, ALLA behöver studio 3D till sin hemsida!”

/ Alexandra founder, by Crea®