Designkonfigurator

Har ni en produkt som finns i massa olika utföranden? Det här är tjänsten för er!

Perfekta verktyget för er som jobbar inom textilier, tapeter, mattor, kakel, möbler m.m. Skapa oändliga kombinationer av era produkter med ett par ”klick”.

Det har ALDRIG varit enklare att visualisera era produkter. Med hjälp av XPO Designkonfigurator kan ni själva ladda upp ert material som ni vill få visualiserat, och med hjälp av den bakomliggande bildgeneratorn så skapas en bild i realtid. Se video.

XPO Designkonfigurator är en online-tjänst, vilket innebär att ingen programvara behövs. Dessutom fungerar det på alla Enheter (PC eller MAC) samt alla webbläsare (Edge, Chrome, Firefox o.s.v.). Så ni alltid kan komma åt ert verktyg oavsett var ni är.XPO Designer
1990 Kr / mån
Obegränsad datatrafik
Fri support och utbildning
KONTAKTA MIG - JAG VILL VETA MER


XPO DESIGNER

XPO Designer

För er som jobbar som designer eller är ett mindre företag.
Här kan ni själva enkelt ladda upp nya texturer/material för att sedan i realtid få se hur det ser ut i en miljö. Ni kan sedan ladda ner högupplöst bild av denna för att publicera på t.ex. er hemsida. Vill ni komplettera med flera miljöer hjälper vi gärna till med detta också.

Alla kan använda detta verktyg! Inga förkunskaper krävs. Dessutom är det ett väldigt användarvänliga gränssnitt, så man knappt behöver någon introduktion.

XPO KONFIGURATOR

XPO Konfigurator

Kontot för er som vill implementera funktionaliteten på er hemsida
Samma system som XPO Designer men inkluderar även konfiguratorer samt labels. Nedan finner ni exempel på en konfigurator på en kontorsstol där man kan lägga till och ta bort armstöd, nackstöd samt ändra textil, material på enskilda delar. Dessa kan ni enkelt sätta upp själva i ert XPO Konfigurator konto.

+ 5st Konfiguratorer: 5st konfiguratorer i standard utförande ingår samt möjlighet att beställa fler och unika anpassningar.

+ Labels: Med labels kan ni själva kategorisera ert material ni laddar upp för att få en bättre struktur.

XPO SHOWROOM

XPO Showroom

XPO Showroom ger er ett visuellt system där era slutkunder/konsumenter själva kan laborera med alla olika typer av texturer och färger i en eller flera miljöer.

”Out of the Box” lösning
Då vi har en färdig standard på vårt Showroom så erbjuder vi detta till ett väldigt attraktivt pris. Dessutom kan vi få upp ert system inom 2-veckor**.
Den kommer givetvis ha er branding och önskade färger. Önskar ni ändå en ”Custom made” lösning så kan vi även hjälpa till med detta. Ring och berätta vad ni önskar så tar vi fram ett pris till er.
* Miljöer beställs separat.
** Kan variera beroende på arbetsbelastning.

XPO API

XPO API

Bygg era egna interface mot API Med ett XPO API konto kan ni bygga vilken funktionalitet som helst mot det inbyggda API:et. Det går även att integrera till webshop så att kunder kan laborera med utföranden inför sitt köp.

Färdigutvecklade plugin finns nu till populära e-handel plattformen WooCommerceSpara