Bostadsvisualiseringar

Jobbar ni med bostadsprojekt?
Vi kan hjälpa er med allt från bilder, virtuella rundvandringar, projektsidor och mycket mer..

Låt oss hjälpa er med ert nästa bostadsprojekt!En helhetsleverantör

För en lyckad försäljning av ett bostadsprojekt ställs idag höga krav på försäljningsmaterial. Både digitalt och fysiskt. Vår produktportfölj har snabbt växt med våra kunder önskemål marknadens högt ställda krav. Detta har hjälpt oss att ta fram en helhetslösning där vi förutom att skapa bostadsvisualiseringar nu även erbjuder virtuella rundvandringar, bostadsväljare, kataloger, bofaktablad och kompletta hemsidor för dem unika projekten. Detta har hjälpt våra kunder att ytterligare förädla sina bostadsprojektet och snabbare komma till försäljning.


Vår affärsidé är att erbjuda 3D-visualiseringar av hög kvalité till ett attraktivt pris. Detta har vi givetvis implementerat i allt vi gör. Därför har vi byggt upp en effektiv arbetsprocess för dessa tjänster kring bostadsprojekt, så att ni både får en Snabb och Prisvärd produktion.

Bostadsprojekt studio3d ny


SE VÅRA SENASTE HELHETSLÖSNINGAR

Se exempel nedan på vanligt förekommande tjänster inom bostadsprojekt:

STILLBILDER

Vi ställer höga krav på våra bilder och strävar alltid att leverera så realistiska och säljande bilder som möjligt
Exempel på bostasvisualisering översikt
Exempel på bostasvisualisering av radhus
Exempel på interiör bostasvisualisering
Exempel på interiör bostasvisualisering

VIMAGE

Med enkla medel kan vi få liv i bilderna genom att kombinera videoelement i stillbilderna som t.ex. en animerad himmel eller brasa.

VIRTUELLA RUNDVANDRINGAR

Maximera visualiseringen med 360° bilder som vi sedan sätter in i en planritning. På så sätt kan potentiella köpare förflytta sig från rum till rum och se sig omkring i 360°. Våra virtuella rundvandringar är också VR-kompatibla vilket innebär att man även kan presentera rundvandringen med VR-headset. Detta passar perfekt för större visningar och event. Vi fixar all uppsättning och ni kan enkelt hyra VR-headset direkt från oss.3D PLANRITNINGAR

Få liv i era planritningar med hjälp av 3D. Blir en helt annan känsla för en slutkund.
Exempel på planritning
Exempel på planritning
Exempel på planritning

PROJEKTSIDOR

Förädla ert projekt ytterligare med en projektsida.
Vi tar ett helhetsgrepp över er projektsida och hjälper till med allt från uppsättning till grafiskt material och design så att ni kan fokusera på sälj och kommande projekt. Sidorna är självklart mobilanpassade och har en så kallad one-page layout för bästa möjliga navigering och användarvänlighet.
Besök gärna någon av projektsidorna nedan
https://klingapark.se/
https://frestapark.se/

Exempel på projekthemsida


Exempel på projekthemsida


BOSTADSVÄLJARE

Bostadsväljaren är det perfekta interaktiva säljverktyget. Här slutkunden kan se vilka bostäder som är lediga och skicka intresseanmälan direkt på önskad bostad. Men det är inte bara bostäderna som ska säljas utan även området i sig, så därför har vi också skapat intressepunkter som t.ex pekar ut närmsta busstation, lekpark eller trevlig skogspromenad.


SOLSTUDIE

Visst är det viktigt med solljus 🙂 Något många lägger stor vikt på när dom väljer sitt framtida boende.

Våra Solstudier kan beställas i 3st utföranden som baseras på antal bilder/tidpunkter. I detta alternativ har vi en bild per 15:e minut mellan klockslagen 4:00 – 24:00, kan också beställas med en bild per timme eller endast vid 3 klockslag ex. kl.8:00, 14:00 och 20:00 för att passa er budget.


BOFAKTABLAD

Låt oss hjälpa er att skapa snygga och tydliga bofaktablad utifrån era ritningar.
Se exempel nedan på bofaktablad vi skapat åt en annan kund och klicka på bilden om ni vill öppna pdf.
Exempel på bofaktablad

PRESENTATIONSFILM

Ett kreativt sätt att knyta ihop all information kring ert bostadsprojekt. Utifrån visualiseringarna vi tagit fram, kartor och fotografier kan vi skapa säljande och informativa kortfilmer utifrån era önskemål.

HANDRITAD SITUATIONSPLAN

Med en handmålad ritning ger ni projektet lite lekfullhet. Ett bra komplement till 3D-visualiseringarna och lämpar sig ypperligt till situationplaner när man vill visa upp området med dess närliggande aktiviteter, butiker och kommunikationer.Exempel på situationsplanExempel på handritad situationsplan


Kommentarer från kunder

”Tack för ett helt fantastiskt bra jobb!
Vi är supernöjda med ert jobb och även bemötandet från Maria är riktigt proffsigt.
Hon har tagit hand om både oss och vårt projekt på ett sätt som gör att man känner att hon verkligen bryr sig om en och gör allt hon kan för att vi ska bli nöjda! Som kund är det värt hur mycket som helst.
Det här är vårt andra projekt hos er nu och vi kommer verkligen fortsätta anlita er i framtiden.”

Lennart Bengtsson, Snöhjärtat i Åra AB

”Stort tack för det fantastiska samarbetet tillsammans med er på Studio3D.
Ni har gett oss tydliga tidplaner, varit bra på återkoppling samt haft ett kanonbra bemötande. Alla vi är jättenöjda med de illustrationer som ni skapat samt att ni varit tillmötesgående när vi varit krävande kunder. 😊
Vi kan varmt rekommendera er på Studio3D!

Denise Ström, Fastighetsbyrån Mölnlycke

”Vi har anlitat Studio3D ett flertal gånger vid nya bostadsprojekt och återkommer ofta. För oss är det viktigt med en helhetsleverantör och Studio3D hjälper oss med allt från 3D-visualiseringar till färdigställda hemsidor av projekten. Vi värdesätter även hög kvalitet, service och snabba leveranser vilket är något som Studio3D verkligen levererar”

Sebastian, Framfast AB

”Vi är mycket nöjda med Studio3D och den hjälp vi har fått för att skapa vår projektsida. Det har omfattat allt från konceptualisering till produktion av färdig slutprodukt. Kvalitén har varit genomgående hög. Under projektet har det varit tät dialog vilken har präglats av såväl mycket hög tillgänglighet samt lyhördhet och flexibilitet. Projektet har delvis ändrat sig under resan gång vilket inte har varit någon svårighet att tillmötesgå för Studio3D. Vi rekommenderar gärna Studio3D till andra.”

Kommentar från kund

”Genomgående i flera projekt har vi varit väldigt nöjda med Studio3D, snabba svar och hög service! Projekten har innefattat allt från skapande av 3d visualiseringar av bostäder till bokning av domän och färdigställd hemsida. Studio3D har dessutom efter projekten stått för support och hosting av själva siterna, vilket har varit viktigt för oss”

Mikaela, Magnusson Nyproduktion AB