Bostadsväljaren

En bostadsväljare är det perfekta interaktiva säljverktyget. Här kan slutkunden se vilka bostäder som är lediga och skicka intresseanmälan direkt på önskad bostad. Vår produkt är högst anpassningsbar, och all information kopplat till bostäderna går att skräddarsy per projekt. Likaså filtrerings möjligheterna för att dina kunder ska kunna navigera och selektera så smidigt som möjligt utefter ditt projekts förutsättningar. Till varje individuell bostad går det att koppla utökad information såsom planritning, bofaktablad, videoklipp, bildspel, och mycket mer.

Bostadsväljaren kan läggas upp på valfri sajt eller i en kampanj- projektsida som vi skapar åt er. Ni får tillgång till en administratörsvy där ni kan justera bostadsinformationen och ändra status på bostäderna. Det går även att få och hantera intresseanmälningar via detta system istället för mail, om ni vill ha en samlad bas för era anmälningar.

Vidare så har vi samarbeten med ett flertal mäklare. Det innebär bland annat att vi kan koppla samman mäklarens system med bostadsväljaren, så att ingen manuell administration krävs. Mäklarna administrerar lägenheterna i sina system som vanligt, och vår bostasdväljare ser till att spegla det i realtid. Vidare så innebär det också att dessa mäklare enkelt och smidigt kan implementera bostadsväljare på deras egna sajter och låsa upp samma interaktiva potential även där.

Prisbilden för vår bostadsväljare är noggrant framtagen för att passa alla typer av projekt, både stora som små.

Se ett exempel på en bostadsväljare nedan, du kan även se en handfull av dem integrerade i våra projekthemsidor här>>.


Ring oss så berättar vi mer.